آقای رحمانی مدیریت محترم شرکت پیشرو مهیاران وبازرس شرکت امدادخودرو سخا خبر از امداددهی 149 دستگاه خدمات رایکان در نوروز 1400 را دادند و در ادامه خواستار اطلاع رسانی به مردم شدند جهت کوتاه شدن دست سودجویان مرد م با تلفن 02536145 درخواست های خود را ثبت و پیگیری نمایند.
حمل بار ظرفیت حمل بار بزرگراه ها برای ایمنی وسایل نقلیه حمل و نقل و محموله های حمل شده محدود است. وسایل نقلیه با اندازه های مختلف که بار را حمل میکنند محدودیت های تناژ متفاوتی دارند. ابعاد وسایل نقلیه مانند کامیون ها، کامیون ها، وانت ها و صدپاها تعیین کننده محدودیت های باری است که آنها میتوانند حمل کنند. محدودیت های حمل بار با توجه به برندها تغییر نمیکند. ظرفیت حمل بار کامیون ها طبق قانون استاندارد شده است.
تلفن امدادخودرو 02536145کامیون ها، کامیون ها و کامیون های وانت بزرگراه ها محدودیت های حمل بار
تضمین حمل و نقل جاده ای: محدودیت های
حمل بار ظرفیت حمل بار بزرگراه ها برای ایمنی وسایل نقلیه حمل و نقل و محموله های حمل شده محدود است. وسایل نقلیه با اندازه های مختلف که بار را حمل میکنند محدودیت های تناژ متفاوتی دارند. ابعاد وسایل نقلیه مانند کامیون ها، کامیون ها، وانت ها و صدپاها تعیین کننده محدودیت های باری است که آنها میتوانند حمل کنند. محدودیت های حمل بار با توجه به برندها تغییر نمیکند. ظرفیت حمل بار کامیون ها طبق قانون استاندارد شده است.
ابعاد کامیون و ظرفیت
بار ظرفیت حمل بار کامیون های مورد استفاده در حمل و نقل داخلی و بین المللی متناسب با اندازه وسایل نقلیه است. محدودیت حمل بار کامیون نیز با توجه به ماهیت و عملکرد وسیله نقلیه متفاوت است.
کامیون معمولی (بکسل شده یا باز): 13.60 x 2.42 x 2.60 متر (طول x عرض x ارتفاع) / 20-24 تن / 80 متر 3
کامیون ماکسیما (تریلر شیب): 13.60 x 2.44 x 2.80 متر / 20-22 تن / 9 متر 3
مگا کامیون (تریلر بکسل شده): 13.70 x 2.46 x 3.00 متر / 22-26 تن / 100 متر 3
کامیون و باربری ابعاد و ظرفیت
بار ظرفیت حمل بار کامیون ها که ترجیح داده شده ترین وسیله نقلیه در حمل و نقل است. بسته به تعداد محورها، ابعاد خودرو و نوع کامیون بستگی دارد محدودیت تناژ کامیون 6 چرخ و حد حمل بار کامیون و صدپا به متغیرهای یکسانی بستگی دارد.
تریلر کامیون (وسایل نقلیه یدککش): 7.10 + 7.68 x 2.45 x 2.80 متر / 20-24 تن / 100-105 متر 3
تریلر کم تخت: 13.60 + 6 x 2.55-3.00 x 3.00-2.0-m / 2.0-4.0
تریلر هیدرولیک: 13.00 + 13.00 x 3.00 -5.00 x 3.00-5.00 / 60-100 تن
کامیون و وانت دو محوره: 13.50 متر / 11-20 تن
کامیون سه محوره:
15-2xiped to TruckeC. : 15 متر / 32-38 تن
ابعاد کامیون (L x W x ارتفاع) و ظرفیت بار
کامیون معمولی
(بکسل شده یا باز)
13.60 x 2.42 x 2.60 متر
20-24 تن
80 متر 3
کامیون ماکسیما
(تریلر شیب دار)
13.60 x 2.44 x 2.80 متر
20-24 تن
92 متر مکعب
مگا کامیون
(تریلر تانک)
13.70 x 2.46 x 3.00 متر
22-26 تن
100 متر مکعب
ابعاد و ظرفیت بار کامیون و کامیون سبک
تریلر کامیون (وسایل نقلیه تانک دار)
7.10 + 7.68 x 2.45 x 2.80 متر
20-24 تن
100-105 متر مکعب
تریلر تخت پایین
13.60 + 6 x 2.55-3.00 x 3.00-4.00 متر
25-80 تن
تریلر هیدرولیک
13.00 + 13.00 x 3.00 -5.00 x 3.00-5.00
60-100 تن
کامیون دو محور و وانت
13.50 متر
11-20 تن
کامیون سه محوره
15 متر
21-24 تن
کامیون چهار محور (سانتپا
امدادخودرو قم گرمسار02536145مشخصات محصول
حمل و نقل مواد 5t ~ 10t قلاب بالابر موتوری جرثقیل متحرک 5 تن 10 تن 15 تن 20 تن 25 تن معرفی مختصر: جرثقیل دروازه ای تغییر شکل جرثقیل پل است. جرثقیل های پل دروازه ای برای استفاده گوشه ای در حیاط و کارخانه مناسب هستند. فرم به دو دسته جرثقیل نیمه دروازه ای و جرثقیل دروازه ای با حداکثر تناژ 300 تن تقسیم میشود. در محوطه بار باز میتوان آن را به بندر، حیاط و غیره حمل کرد تا جیره بندی حیاط، جابجایی محموله های فله انجام شود. درخواست دادن. قاب فلزی آن میتواند مستقیماً از طریق زمین راه برود و تیر اصلی را تحت بارگذاری دو پایه حمل کند، مانند یک قاب در، تیر اصلی در دو انتها میتواند دارای تیرهای کنسولی گسترده باشد.
نکاتی در مورد تعویض ترمستات در اوایل سرما
ا عبور از اواسط فصل پاییز، کمکم بهروزهای سرد سال نزدیک میشویم. برای اینکه در این دوران کمترین دردسر و اذیت را متحمل شویم، بهتر است پیش از سرد شدن هوا تدابیری برای آمادهسازی خودرو بهمنظور استفاده در فصل سرما بیندیشیم. در ادامه به چند مرحله متفاوت برای رساندن خودرو به شرایط ایده آل در فصل سرما اشاره
خواهیمکرد..از توجه شما به مطالب سابت ما سپاس گذاریم.
قبل ازخواندن یادتان باشد این مطالب جهت آشنای شما است.
*اطمینان از عملکرد ترموستات
ترموستات، قطعهای مکانیکی و حساس به دماست که در مسیر آب خنککننده خودرو قرار میگیرد و با توجه به دمایی که برایش تعیینشده، با رسیدن دمای آب به آن عدد، مسیر آب رادیاتور را باز میکند تا دمای پیشرانه خودرو از حد مجاز عبور نکند. وقتی خودرو را استارت میزنید، ترموستات بسته است تا دمای موتور به عدد ایده آل برسد. سپس با افزایش دمای آب مسیر خنککننده موتور، فنر ترموستات آزادشده و مسیر را برای گردش آب باز میکند.،*
وجود ترموستات برای ثبات دمای پیشرانه ضروری است. هرچند برخی مکانیکهای قدیمی بر این عقیده هستند که در تابستان باید ترموستات را باز کرد که موتور جوش نیاورد، مسئله اینجاست که همانطور که دمای بالا برای موتور ضرر دارد، دمای پایین هم موجب مستهلک شدن قطعات پیشرانه و عواقبی مثل روغن سوزی، افزایش مصرف سوخت و… میشود. با این حال گاهی در فصل گرما برای تجاوز نکردن دمای موتور از حد مجاز، مکانیکها ترموستات را با نمونهای دما پایینتر تعویض میکنند. لذا برای اینکه موتور شما در فصل سرما، سرد کار نکند و بخاری هم گرمایش خوبی داشته باشد،
پیشنهاد میکنیم حتماً از وجود ترموستات با دمای استاندارد (چیزی که کارخانه نصبکرده) و سلامت کارکرد آن مطمئن شوید.
اگر ازجمله افرادی هستید که برای خودرو از آب مقطر یا آب مخصوص رادیاتور استفاده میکنید، معمولاً کمتر پیش میآید رادیاتور موتور یا رادیاتور بخاری خودرویتان دچار مشکلاتی مثل گرفتگی در مجاری و… شود، اما اگر از هر نوع آبی (آب شیر شهری و…) برای پر کردن رادیاتور استفاده میکنید، لازم است هرازگاه مسیر رادیاتورها و لولههای اتصالی را بررسی کنید. و در ادامه کاردرواقع باید گفت این فرآیند بررسی، بهتر است بهصورت دورهای در بین تمام خودروها صورت بگیرد؛ زیرا خنکشدن صحیح و اصولی موتور، تأثیر بسزایی در کارکرد پیشرانه و عمر آن خواهد داشت. بااینحال بهتر است پیش از شروع فصل سرما، از محلولهای رادیاتور شور استفاده کنید و پس از گذشت دوره مخصوص شستوشوی مسیر آب، محتوای سیستم خنککننده موتور را تخلیه کرده و مجدداً پر کنید. اگر مسیر رادیاتور شما گرفتگیهای فراوان داشته باشد، موضوع با محلول شستوشو برطرف نمیشود و باید رادیاتورها را باز کنید. رادیاتور موتور اصولاً با روش سیخ زدن در مجاری (توسط رادیاتورساز با سیخ مخصوص) و شستوشوی پیاپی مسیر رادیاتور (با پمپاژ آب در داخل رادیاتور) و… تمیز خواهد شد، البنه این کار به شما توصبه نمیشود اما به علت بهرهگیری رادیاتور بخاری از ساختاری متفاوت، اصولاً با پمپاژ پرفشار آب و… مشکل حل میشود.
بررسی وضع مایع خنککننده
بحث روی مایع خنککنندهای که در داخل مسیر رادیاتور و بلوک سیلندر استفاده میشود، از چیزی که به نظر میرسد وسیعتر است. درواقع بسیاری از افراد به* دلیل ناآگاهی از مسائل آن، ضررهای مالی زیادی را متحمل میشوند، اما برای اینکه مسیر رادیاتور سلامت کامل داشته باشد باید به چند نکته توجه کنید. اول اینکه بهتر است برای مایع خنککننده موتور از آب رادیاتور مخصوص یا آب مقطر (که اصولاً در خشکشوییها یافت میشود) استفاده کنید. درواقع آبلولهکشی شهری در اکثر مواقع حاوی املاحی است که موجب بروز رسوب در مسیر رادیاتور خواهد شد و درنتیجه سیستم خنککننده خودرو کارکرد خود را از دست میدهد، اما در فصل سرما توجه داشته باشید که حتماً از محلول ضدیخ در آب رادیاتور استفاده کنید؛ زیرا حجم آب هنگام یخ زدن افزایش مییابد و این موضوع میتواند به ترکیدن بلوک سیلندر خودرو و نشتی در رادیاتور، لولهها و اتصالات منجر شود. البته ضدیخ چه در زمستان و چه در فصول گرم سال یکی از نیازهای مبرم خودرو به شمار میرود و در کنترل دمای مایع خنککننده سیستم موتور اثر بسزایی دارد. همچنین در برخی موارد دیدهشده که بعضی افراد بیاطلاع برای رفع برخی از نشتیهای سیستم رادیاتور خودرو از مواد غیراستانداردی مثل زردچوبه (!) استفاده میکنند که این موضوع شاید موجب رفع نشتی موقت مسیر شود، اما درنهایت مسیر اصلی گردش آب را میبندد و سیستم را دچار اختلال میکند.
- fبا سپاس که همراه ما بودید.
جایگاه پمپ بنزین باید در محلی بنا شود که اطراف آن برای استقرار اتومبیل های آتش نشانی فضای کافی داشته باشد.
حداقل پانزده متر از محل هایی که در آنها شعله های باز وجود دارد فاصله داشته باشد مانند آهنگری، ریخته گری، نانوایی و کبابی.
مجاور انبارهای چوب، نجاری، انبار مقوا، کاغذ و مانند آن نباید بنا شود.
.
اطراف سکوها باید با رنگ سفید و سیاه و یا با رنگ شبرنگ سیاه زرد مشخص شود.
کابل ورودی برق جایگاه باید از ابتدای ورود به جایگاه در کانال قرار گیرد یا دقت شود و روی دیوارهای جایگاه نیز توکار باشد.
تمامی کلیدها، چراغ ها و نورافکن ها باید از نوع ضدجرقه کار گذارده شوند.
در هر جایگاه حداقل چهار دستگاه خاموش کننده پود و گاز ۱۲ کیلوگرمی باید نصب شود و تعدادی سطل ماسه روی سکوها قرار داده شود.
نصب تابلوهای اخطار جهت نکشیدن سیگار و خاموش کردن موتور در موقع سوخت گیری ضروری است.
کلیه کارکنان جایگاه باید با طرز کار خاموش کننده ها آشنایی داشته باشد.
نکات ایمنی در زمان سوختگیری
درصورت امکان در روشنایی روز اقدام به سوختگیری کنیدبهترین زمان است به دلیل فرو کش کرد گاز بنزین
در هنگام سوختگیری، خودرو خود را قفل فرماییدبارها دیده شده در هنگام هواس پرتی تعمه دزدان قرارگرفته است
در هنگام سوختگیری از خاموش بودن خودرو اطمینان حاصل نماییدهر لحظه امکان اتصالی وجود دارد
هرگز از تلفن همراه در نزدیکی نازل بنزین استفاده نکنیداشعه فرکانسی استارت آتش سوزی
در صورت هرگونه حادثه در پمپ بنزین و ایستگاه های سوخت رسان به آتش نشانی و پلیس اطلاع رسانی کنید
در پمپ بنزین سیگار نکشیدمراقب باشبد و اضطراب را از خودتان دور کنید
حواسمان باشد در هنگام سوختگیری حتی یک قطره بنزین هم روی زمین نریزدکه همین مورد کوچک باعث خسارات میشود
وجود قطره ی بنزین روی زمین و بی احتیاطی یک راننده هنگام ترمز ناگهانی باعث ایجاد اطحکاک بین لاستیک ماشین و آسفالت .زمین پمپ بنزین و در نتیجه به آتش کشیدن آن خواهد شد.که باعث خسارات جبران نا پذیر میشود